MASIGNCLEAN101

Βαρυμπομπη Φωτια : Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτογραφία του «πύρηνου εφιάλτη» από ...

Βαρυμπομπη Φωτια : Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτογραφία του «πύρηνου εφιάλτη» από .... Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές. Μαίνεται ανεξέλεγκτη για πάνω από εννιά ώρες πια η φωτιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει από το απόγευμα της τρίτης, 03.08.2021, . Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, .

Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα.

Μποέμιαν - ΠΑΟΚ LIVE για τον 3ο προκριματικό γύρο του ...
Μποέμιαν - ΠΑΟΚ LIVE για τον 3ο προκριματικό γύρο του ... from www.newsit.gr
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, .

Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης .

Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Μαίνεται ανεξέλεγκτη για πάνω από εννιά ώρες πια η φωτιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει από το απόγευμα της τρίτης, 03.08.2021, .

Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Τεράστια κινητοποίηση για τη διάσωση ...
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Τεράστια κινητοποίηση για τη διάσωση ... from www.pentapostagma.gr
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, .

Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές.

Μαίνεται ανεξέλεγκτη για πάνω από εννιά ώρες πια η φωτιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει από το απόγευμα της τρίτης, 03.08.2021, . Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές.

Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτογραφία του «πύρηνου εφιάλτη» από ...
Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Φωτογραφία του «πύρηνου εφιάλτη» από ... from www.ieidiseis.gr
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας. Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Μαίνεται ανεξέλεγκτη για πάνω από εννιά ώρες πια η φωτιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει από το απόγευμα της τρίτης, 03.08.2021, . Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, .

Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί .

Radio sputnik is funded in whole or in part by the russian government. Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στη βαρυμπόμπη που καίει ανεξέλεγκτη, απειλώντας ζωές. Η φωτιά πλησιάζει στη βιομηχανική ζώνη, έχει φτάσει σχεδόν στον σταθμό μεταφόρτωσης του δήμου κηφισιάς που βρίσκεται στην γέφυρα καλυφτάκη, . Στιγμές αγωνίας για τους κατοίκους αλλά και τους πυροσβέστες που προσπαθούν να περιορίσουν τα ενεργά μέτωπα. Μαίνεται ανεξέλεγκτη για πάνω από εννιά ώρες πια η φωτιά στην βαρυμπόμπη, η οποία έχει πάρει από το απόγευμα της τρίτης, 03.08.2021, . Τραγικές στιγμές για τους κατοίκους που καλούνται να εκκενώσουν την περιοχή από βαρυμπόμπη και αδάμες προς θρακομακεδόνες λόγω της μεγάλης . Η περιοχή εκκενώνεται, οι αστυνομικοί . Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη βαρυμπόμπη, η οποία είχε ξεκινήσει από τις 13.00 περίπου το μεσημέρι. Η φωτιά που ξέσπασε στη βαρυμπόμπη το μεσημέρι της τρίτης (3/8) συνεχίζει να καίει στο δάσος, στους πρόποδες της πάρνηθας.

Share This :